L' Economie Sociale : journal hebdomadaire. (Bruxelles : C.-C. Sellier, 1875)
Bibliotheek E. Anseele
Periodiciteit: wekelijks / tweewekelijks (1 jul 1876)
Hoofdredactie: C.-C. Sellier, rue du Chemin-de-Fer 6, Bruxelles / rue F. Kint 24, Bruxelles (1 aug 1876)
Beheer/Administratie: C.-C. Sellier, rue du Chemin-de-Fer 6, Bruxelles / rue T'Kint 24, Bruxelles (1 aug 1876)
Drukker/Drukkerij: Imp. Alex Sacré, rue des Poissonniers 22, Bruxelles / Imprimerie coopérative Bruxelloise, Mont des Aveugles 27, Bruxelles (22 jan 1876)
Frans
Periodiek
Keywords: coöperatieve beweging; utopisme; sociale economie; België