Opbouwwerk Brussel : nieuws uit Riso en projecten. - Regionaal Instituut voor Samenlevingsopbouw (RISO); Samenlevingsopbouw Brussel (Brussel Molenbeek : RISO Samenlevingsopbouw Brussel, 1984)
Fonds VCIM
Periodiciteit : tweemaandelijks
Andere ondertitel : Nieuws uit RisoBrussel
Nederlands
Periodiek