Groniek : historisch tijdschrift. - Stichting Groniek (Groningen : Stichting Groniek, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : verschijnt 4 maal per jaar
Redactie : Groniek - Oude Kijk in 't Jatstraat 26 - 9712 Groningen - 050-3636020 - groniek@rug.nl
Nederlands
Periodiek
Keywords: wetenschappelijke tijdschriften