Le Courrier de la Paix : organe de l'Association Socialiste des Anciens Combattants, Ex-Militaires et victimes de la guerre (ACS) = De Vredesbode : orgaan der Socialistische Vereeniging van Oud-Strijders, Oud-Soldaten en Slachtoffers van den Oorlog (SOS). - Association Socialiste des Anciens Combattants, Ex-Militaires et Victimes de la Guerre (ACS)-Fédération Provinciale du Brabant; Socialistische Vereeniging van Oud-Strijders, Oud-Soldaten en Slachtoffers van den Oorlog (SOS)-Provinciale Federatie van Brabant (Bruxelles : Anciens Combattants Socialistes Socialistische Oud-Strijdersbond, 1927)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Krant
Keywords: socialistische pers; oorlogsslachtoffers