Justice et paix info. - Commission Justice et Paix (Bruxelles : Commission Justice et Paix, 1979)
Het blad wil campagne voeren om de leningen van Belgische banken aan de Zuidafrikaanse regering stop te zetten
Frans
Krant
Keywords: Zuid-Afrika.