Spartacus International Gay Guide = Spartacus Guide for Gay Men. (Amsterdam Berlin : Spartacus International Bruno Gmünder, 1970)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Vanaf [1987] uitgegeven door Bruno Gmünder
Engels
Periodiek