Soa-Aids nieuwsbrief : actualiteit bij het praktijkboek. (Zaventem : Kluwer Editorial.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: tweemaandelijks; vanaf (1995): maandelijks
Redactie: Excelsiorlaan 18, 1830 Zaventem; vanaf (1995): Kouterveld 2, 1831 Diegem
Nederlands
Periodiek