De rooie Antwerpenaar - sp.a-afdeling Antwerpen (Antwerpen : sp.a, 2013)
Eenmalige uitgave, als eerbertoon aan het stopgezette tijdschrift De Nieuwe Antwerpenaar, uitgegeven door het vorige stadsbestuur
Nederlands
Periodiek