Bzzlletin : literair magazine. (Den Haag : BZZTôH.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: 8x/jaar
Redactie: Laan van Meerdervoort 10, 2517 AJ Den Haag
Themanummers 'Arnold Aletrino' en 'tegennatuurlijke letteren'
Nederlands
Periodiek