Seksuologische actualiteiten. (Leuven : Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: driemaandelijks
Redactie: Minderbroedersstraat 17, 3000 Leuven
Nederlands
Periodiek