Transformatie : opinieblad over travestie en transseksualiteit. (Den Haag : Landelijke Kontaktgroep Travestie en Transseksualiteit.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: tweemaandelijks
Redactie: PB 13500, 2501 EM Den Haag
Nederlands
Periodiek