Nieuws van (Vrienden van) Homodok. (Amsterdam Amsterdam : Homodok Stichting Vrienden van Homodok.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks?
Redactie : Oudezijds Achterburgwal 185, 1012 DK Amsterdam
Nederlands
Periodiek