Stichting homo/lesbisch dokumentatiecentrum Homodok. Jaarverslag... = verslag over de jaren... (Amsterdam : Stichting Documentatiecentrum Homostudies.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : jaarlijks
Redactie : Oudezijds Achterburgwal 185, 1012 DK Amsterdam
Nederlands
Periodiek