Israel et le Moyen-Orient : textes et documents. (Paris : Robert Misrahi, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: tweewekelijks
Frans
Periodiek
Keywords: Arabisch-Israëlisch conflict; Zesdaagse Oorlog; Midden-Oosten.