Infokrant HIV Referentie Centrum Universitair Ziekenhuis Gent. (Gent : HIV Referentie Centrum Universitair Ziekenhuis Gent.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : driemaandelijks
Redactie : De Pintelaan 185, 9000 Gent
Nederlands
Periodiek