[Vonk : centraal orgaan van de Russische sociaal-democratische arbeiderspartij]. (Genève : [s.n.], 1904)
Bibliotheek Camille Huysmans
Oorspronkelijke titel: "Искра : центральньій органъ россійской соціальдемократической рабочей партіи"
Russisch
Krant