Progressieve ontwikkelingen in de psychologie - Wouda, Lot; Boutellier, Hans (Amsterdam : SUA, 1981)
Bloemlezing van 40 lezingen, samengesteld n.a.v. het congres, gehouden te Amsterdam op 21 en 22 november 1980. Thema's : geestelijke gezondheidszorg, privé-sfeer, arbeid, onderwijs, grondslagen van de psychologie
gedruktemuziek
Keywords: Psychology -- Methodology; Psychology -- Netherlands; Psychology, Applied