Echos de France 1 : recueil des plus célèbres airs, romances, duos, etc. - Rameau, Jean-Philippe, 1683-1764; Gluck, Christoph Willibald, 1714-1784; Grétry, André-Ernest-Modeste, 1741-1813; Dalayrac, Nicolas-Marie, 1753-1809; Mehul, Etienne-Nicolas, 1763-1817; Gaveaux, Pierre, 1760-1825; Lully, Jean Baptiste, 1632-1687; Dalayrac, Nicolas-Marie, 1753-1809; Sacchini, Antonio, 1730-1786; Puccini, Giacomo, 1858-1924; Gail, Sophie (Edme-Sophie), 1775-1819; Méhul, Etienne-Nicolas, 1763-1817; et al. (Paris : Durand & Cie.)
Bundel Franse liederen uit opera's e.a. voor 1 zangstem en piano, van Dalayrac, Grétry, Gluck, Monsigny, Paër, Lully, Piccinni, Rameau, Sacchini, Guédron, Martini, Gaveaux, Méhul, Garat, Mme Gail
gedruktemuziek