De Broeders van Liefde in hun werk : jubileum-album 1807-1957. - Broeders van Liefde; Gryffoy, H, s.j. (Menen : Verraes-Pattyn, 1957)
De weinige tekst in dit boek bestaat vooral uit uitleg bij de vele foto's: dit boek is vooral een fotoboek.