Dagboek van Cornelis en Philip van Campene : behelzende het verhaal der merkwaardigste gebeurtenissen, voorgevallen te Gent sedert het begin der godsdienstberoerten tot den 5en april 1571 - Van Campene Cornelis; De Kempenare, Philips; De Potter, Frans, 1834-1904 (Gent : Annoot-Braeckman, 1870)
Gent, het begin van de godsdienstberoerten tot 5 april 1571
Naar het handschrift berustende in het archief van den heer Markies van Rode
Keywords: Ghent (Belgium) -- History