God is geen tweede verdieping - Danneels, Godfried, 1933-2019; De Haes, Paul (Paul August Bernard), 1925-; Dillemans, Roger, 1932-; Mertens, Herman-Emiel, 1928-; Schruers, Paul, 1929-2008; Vandekerkhove, Juliaan; Vanormelingen, Piet (Leuven : Davidsfonds, 1984)
Zeven vooraanstaande christenen van bij ons laten hun gedachten de vrije loop over de noodzaak van een ehisch reveil; het radicale levensmodel van Jezus Christus en het evangelie als motor voor engagement; de Kerk als instituut dat volop in beweging is en voor belangrijke uitdagingen staat; de noodzaak aan christelijke gemeenschapsvorming en de dialoog tussen christenen en niet-christenen. (Bron: covertekst)