De Prinsen van Oranje-Nassau in Nederland : feestgave bij gelegenheid van het vijf-en-twintigjarig jubilé der troonsbestijging van onzen geëerbiedigden koning Willem III op den 12. Mei, 1874 - Vergers, Pieter, 1821-ca. 1905; Leich, J. C., Jr. ('s-Gravenhage : M.M. Couvée ; Joh. IJkema, 1874)
Bevat 16 afbeeldingen van: Jan van Nassau, Engelbrecht II en Karel de Stoute, René van Chalons, Willem de Oude te Dillenburg, het Verbond der Edelen, Adolf van Nassau sneuvelt, Willem van Oranje en Marnix van St. Aldegonde, Maurits in de Slag bij Nieuwpoort, Frederik Hendrik, Willem II stervend, Willem III voor Dublin, Willem IV doet afstand van Oranje, Willem V en de helden van Doggersbank, Willem I als souverein vorst, Willem II bij Quatre-Bras, Willem III legt de eed af op de grondwet.
Met Naamlijst van inteekenaren, 64 p.
Met lit.opg.
Keywords: Willem -- III, -- koning der Nederlanden, -- 1817-1890.; Oranje-Nassau, -- fam; Nederland