Opium of zuurstof? : Geloven vandaag - Arts, Herwig, 1935-; Claes, Jacques (Jacobus A.V.), 1929-; Danneels, Godfried, 1933-2019; De Maeyer, Gregie, 1951-1998; Dupré, Louis, 1936-; Goetghebuer, Jean-Pierre, 1945-; Servotte, Herman, 1929-2004; Standaert, Benoît, 1945-; Van Der Veken, Jan, 1932-; Vanderkerken, Libert, 1910-1998 (Leuven : Davidsfonds, 1987)
Verdieping, verstilling, innerlijkheid: grote noden van altijd. Antwoorden erop worden o.a. gegeven in de druk-bijgewoonde Gentse conferentiereeks Christen-Forum. Daaruit selecteerde Jean-Pierre Goetghebuer de boeiendste teksten van eminente denkers en theologen. (Bron: covertekst)