Herders en parochianen : kerkelijkheidsgegevens betreffende het bisdom Gent 1830-1914 - Art, Jan, 1947- (Gent : Maatschappij voor geschiedenis en oudheidkunde, 1979)
Verhandeling der Maatschappij voor Geschiedenis en Oudheidkunde te Gent, betreffende de parochiale gegevens van Gent tussen de onafhankelijkheid van België en het begin van de Eerste Wereldoorlog. Statistieken, tabellen, uitleg bij de cijfers, ...
Keywords: Catholic Church. -- Diocese of Ghent (Belgium).