Heiligen rond het altaar : een misverklaring in verhalen - Hermans, Jos, 1948- (Brugge : Tabor, 1983)
Aan de hand van episodes uit de levens van enkele heiligen wordt telkens een gedeelte van de eucharistie behandeld en toegelicht.