Erf, huis en mens : huizenonderzoek in Gent - Charles, Leen, 1960-; Eloy, Arnold; Everaert, Guido, 1954-; Laleman, Marie Christine, 1952-; Lievois, Daniel, 1940-2014 (Gent : Stadsarchief Gent : Stichting Mens en Cultuur, 2001)
Kadastrale plannen, leggers en atlassen - Registers van het huisgeld - Ommelopers - Verhoofdingsregisters - Vrij huis, vrij erf - Landcijnzenboeken - Stadscijnzenboeken - Rentenboeken - Cartografie - Mutatieregister
Includes bibliographical references (p. 169-176) and indexes.
Keywords: Archival resources -- Belgium -- Ghent; Historic preservation -- Belgium -- Ghent; Ghent (Belgium) -- Buildings, structures, etc; Ghent (Belgium) -- Social life and customs