1585 : de val van Antwerpen en de uittocht van Vlamingen en Brabanders - Asaert, Gustaaf, 1929- (Tielt : Lannoo, 2004)
De keerzijde van de medaille - De migrant geconfronteerd met de religie en de politiek - De invloed van Vlamingen en Brabanders in de RepublieK - Assimitatie en inburgering
Includes bibliographical references (p. 344-357) and index.
Keywords: Antwerp (Belgium) -- History -- Siege, 1584-1585.; Netherlands -- Civilization -- 17th century; Netherlands -- History -- Eighty Years' War, 1568-1648.