De kunst van de Barok : architectuur, beeldhouwkunst, schilderkunst - Bednorz, Achim; Doelman, Elke; Kanon, Jan Bert; Toman, Rolf, 1953- (Keulen : Könemann, 1997)
Architectuur, tuinkunst, beeldhouwkunst, schilderkunst, emblematiek in de Nederlanden, Spanje en Portugal, Frankrijk, Engeland, Scandinavië, Duitsland, Oost-Europa, Oostenrijk, Midden-Europa, Italië