Wegwijs in het OCMW - Stokx, Ruth (Brussel : Politeia, 2006)
InhoudsopgaveHoofdstuk 1: Het OCMW gesitueerd binnen het welzijnsveldHoofdstuk 2: De opdrachten van het OCMWHoofdstuk 3: De bestuursorganen van het OCMWHoofdstuk 4: Personeelsstructuur van het OCMWHoofdstuk 5: De financiering van het OCMWHoofdstuk 6: Het meerjarenplan en de nieuwe OCMW-beleidsinstrumenten (NOB)Hoofdstuk 7: Het OCMW en de gemeenteHoofdstuk 8: Het administratief toezicht op het OCMW
Keywords: OCMW