Bernardina en Cisterciensia in de Universiteitsbibliotheek - Hendrix, Guido, 1938- (Gent : RUG. Centrale bibliotheek, 1990)
Cisterciënzers en Gent - Gelegenheidsgedichten - Liturgische handschriften - Gerechtszaken en bestuur - Boekbanden en Boudelo - Handschriften - Drukken - Gentse auteurs - Herdenkingen
Keywords: Bernard, -- of Clairvaux, Saint, -- 1090 or 91-1153 -- Bibliography -- Catalogs; Bernard, -- of Clairvaux, Saint, -- 1090 or 91-1153 -- Exhibitions; Cistercians -- Bibliography -- Catalogs; Cistercians -- Exhibitions; Rijksuniversiteit te Gent. -- Bibliotheek -- Catalogs