Vorschriften über die Meldepflichtigen männlichen Belgier Bürgerwehr u. wehrpflichtige Belgier vom vollendeten 17e bis 35e Lebensjahre (Bruxelles : s.n., 1917)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse hogeschool van Gent
Overzicht met kalender van de meldingsdagen per letter
8 voorschriften
Inventaris door Daniël Vanacker
Keywords: Warnings; World War, 1914-1918 -- Belgium -- Ghent; Belgium -- History -- German occupation, 1914-1918.; Ephemera