Algemene didactiek der theoretische intelligentie - De Block, Alfred, 1920-1999 (Antwerpen : Standaard, 1960)
Dit wetenschappelijke werk van de Gentse universiteitsdocent De Block is opgedeeld in vier grote luiken: "leren", "denken", "leren denken" en "formele vorming".
Bibliography: p. 239-245.
Keywords: Educational psychology; Intellect