De grote markt van Dendermonde van boven tot onder bekeken - Buyse, Piet; Meganck, Leen; Vandeweghe, Evert; Vervoort, Robby (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen. Bestendige deputatie, 2007)
Tien eeuwen markt - gescheven bronnen aan het woord - opgravingen - archeologen kijken onder de markt - de wederopbouw na WO I - na 2004