Geschiedenis van het onderwijs in de wijsbegeerte aan de Gentsche Hoogeschool 1817-1917 : gelezen vóor de philosophische Faculteit bij gelegenheid van de honderdjarig bestaan van 's Rijks Universiteit te Gent - Brulez, Lucien, 1891-1982; Gentsche Hoogeschool; Rijksuniversiteit Gent (Gent : Plantijn, 1917)
Documenten betreffende de Wereldoorlog 1914 - 1918, de Vlaamse Beweging, het Activisme en de Vlaamse Hogeschool van Gent
Keywords: Flemish movement -- History -- 20th century; World War, 1914-1918 -- Belgium