Het Kasteel van Loppem - van Caloen, Véronique, 1952-; Braet, Johan, 1962-; Denys, Bertrand; Didier, Robert; Hebbelinck, Katrien; Van Cleven, Jean, 1953- (Oostkamp : Stichting Kunstboek, 2001)
Familiaal en historisch perspectief - In het brandpunt van de nationale politiek - Neogotiek -De collecties - Toegepaste kunsten - De pampiere wereld - Het groene kader - Genealogische tabel - Sigels
Keywords: Gezelle, Guido, -- 1830-1899.; Martin, August, -- 1831.-1901.; van Caloen (familie).; Loppem