Gery De Smet : See something? Say something! - De Smet, Gery, 1961-; Steverlynck, Sam; Van Cauteren, Philippe, 1969-; Zangrado, Daniela (S.l. : Schoonheid voor het volk, 2010)
Het werk van Gery De Smet is heel uiteenlopend: schilderijen, tekeningen, films, happenings, installaties, maquettes, gesproken woord, sculpturen, boeken, performances, ...