De librije van Margareta van Oostenrijk : tentoonstelling Europalia 87 Osterreich - Debae, Marguerite (Brussel : Koninklijke Bibliotheek Albert I, 1987)
Europalia 1976 'Oostenrijk' - Margareta van Oostenrijk - De vorming van de librije - De secretarissen en de verstrooiing van de librije - Margaretha als koningin van Frankrijk in Amboise, in de Nederlanden, als hertogin van Savoye, als regentes en gouvernante
18.09.1987 - 05.12.1987