Kijken met Cyriel Buysse : een fotoverhaal - Desmet, Tania, 1961-; Musschoot, Anne Marie, 1944- (Gent : Uitgeverij Snoeck, 2009)
Een verzameling tekstfragmenten uit het omvangrijke oeuvre van Cyriel Buysse, voorzien van werk van fotografe Tania Desmet die weergeeft wat die teksten bij haar oproepen.
Keywords: Buysse, Cyriel, -- 1859-1932.