Adel in Vlaanderen : verleden, heden en toekomst - de Pessemier 's Gravendries, Paul, 1951- (Gent : Borgerhoff en Lamberigts, 2010)
Verleden, heden en toekomst van de adel in Vlaanderen - Oorsprong, ridderschap, adellijke titel - Franse revolutie - Holland bewind - Pauselijke adel - Natonale orden