Het Gent van toen : honderd jaar Gent en de Gentenaars in beeld aan de hand van oude foto's en prentkaarten - Verbeke, André, 1930-2014 (Brugge : Van de Wiele, 1982)
Honder jaar Gent en de Gentenaars in beeld aan de hand van oude foto's en prentkaarten
Keywords: Ghent (Belgium) -- Pictorial works; Ghent (Belgium) -- History