Gentenaars stropdragers - Decavele, Johan, 1943- (Gent : Stadsarchief, 1995)
Keizer Karel - De lage landen bij de zee - De stad Gent - De opstand van 1539 - Strop om de hals - Epiloog
Keywords: Charles -- V, -- Holy Roman Emperor, -- 1500-1558.