De Gentse Sint-Baafsabdij en haar dorp - Pas, Paul, 1925-2013; Decavele, Johan, 1943- (Heusden : Pas, 1999)
Plan van de abdijgebouwen - Zuidelijke kruisgang - Westbouw - Thesaurie en crypte van Sint-Gerard - Mercatelzaal - Pitancerie - Pandhof - Lavatorium - Spanjaardkasteel - Register van peroons- en plaatsnamen