Een middeleeuwse vendetta : Gent 1300 - Blockmans, Wim (Willem Pieter), 1945- (Houten : De Haan, 1987)
De eer van de familie - Leliaarts - Klawaarts - Over macht en oordeel - Restauratie en revolutie -De bestraffing - Schuld en boete
Keywords: Clans -- History -- Belgium -- Ghent; Vendetta -- History -- Belgium -- Ghent