Gent en Keizer Karel. - De Herdt, René, 1945- (S.l. : s.n.)
De geboorte van een prins - Karel als jongeling - Het Calfvel - Tornooien in Gent - Verdediger van het geloof - Opsgtand en anarchie - Terechtstelling van Lieven Pyn - De strafmaatregelen