Immaterieel cultureel erfgoed. - UNESCO. Immaterieel Erfgoed (S.l. : UNESCO Platform Vlaanderen, 2012)
Wat is immaterieel cultureel erfgoed? Conventie betreffende de borging van het immaterieel cultureel erfgoed Operationele richtlijnen voor de uitvoering van de conventie Naar een conventie toe werkend De domeinen van immaterieel cultureel erfgoed Vragen & antwoorden
Met infofiches
Keywords: immaterieel cultureel erfgoed; Sociologie van het georganiseerde cultuurleven