Publish : magazine voor digitaal creatieven. (Hilversum : ManagementMedia)
Publish is het vaktijdschrift voor ontwerpers en beeldmakers. Met inspirerende, motiverende en informatieve artikelen. Het verschijnt zes keer per jaar. Publish besteedt veel aandacht aan de technische aspecten van het ontwerpvak. Met reviews, workshops en tips & tricks. Daarnaast doen we verslag van vakinhoudelijke ontwikkelingen door middel van cases, interviews, reportages en columns. We praten met design professionals, opdrachtgevers, docenten en experts op terreinen als digital design, usability en merkontwikkeling. En we geven de ruimte, in woord en beeld, aan creatieven uit verschillende branches die interessant en eigenzinnig werk maken. In Publish komen alle aspecten van het ontwerpvak aan bod.
Ondertitel varieert