Kreten uit een urn : de criticus in deze tijd - Peters, Arjan, 1963- (Nijmegen : Vantilt, 2013)
Peters, al twintig jaar criticus bij De Volkskrant, betwijfelt dat het gezag van zijn beroepstak is afgenomen of verdwenen. Hij verdedigt de vitaliteit van zijn vak in twee lezingen, gevolgd door het In Memoriam dat hij schreef voor zijn leermeester Michaël Zeeman, die in 2009 overleed.