Hoogachtend, Dikke Freddy : 20 jaar brieven van Dikke Freddy - Vlaminck, Erik, 1954- (Leuven : Van Halewyck, 2013)
De dakloze Dikke Freddy schrijft brieven aan politici en leiders van grote bedrijven, waarin hij zijn ongenoegen uit over de wantoestanden die hem en zijn lotgenoten dagelijks treffen. Bundeling van de columns die Vlaminck tussen 1993 en 2013 schreef voor Alert, tijdschrift voor sociaal werk en politiek