De vergeting : roman - Heerma van Voss, Daan, 1986-; Wasch, David (Amsterdam : De Bezige Bij, 2013)
Een schrijver die werkt aan een roman over een man die wakker wordt zonder geheugen, ontwaakt zelf op een dag zonder zich nog iets te herinneren.
Keywords: Niederländisch; Roman