Westerschelde : droom van een stroom : herinneringen aan Thijs Kramer - Deweerdt, Herwig; De Pue, Pieter-Jan; Gunst, Petra; Steel, Fien ([S.l.] : Droom van een Stroom Vzw, 2011)
Fotoboek, aangevuld met feitelijke informatie.
Keywords: Kramer, Thijs, -- 1955-2006.